Handla tryggt i hemmets lugna vrå

I annonssamarbete med Ellos

Halloj

.

.

Hoppas ni alla mår bra och att julstressen kanske lyser med sin frånvaro i år då förhoppningsvis de flesta avstår från att fly runt i butiker som små skållade troll. Som man brukar säga ”det blir jul ändå…”. Och visst är det tur i oturen ändå att detta händer nu, och inte för säg 5-10 år sedan, då webbshopparna bara var i sin linda. Nu kan julhandeln faktiskt funka riktigt bra och klappar kan handlas från hemmets lugna (och trygga) vrå.

.

.

Ellos har som ni vet massor av varor till bästa priserna, och med rabattkoden 425426 ges 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser blir de redan bra priserna ännu bättre.

Koden 425426 är giltig t.o.m 31/12.

.

.

Handdukar här // linneservett här // lampa här // överkast här // sänghimmel här // underlägg här

.

.

Här har jag samlat lite finfina tips inför helgerna och julen. Kanske något barn som kan få en sänghimmel i julklapp, mysigt! Eller varför inte lite nya fräscha servetter till juldukningen? Lampan är söt och överkastet snyggt (finns i fler färger för den som inte går igång på grönt). Jutetabletterna är en himla bra investering precis som handdukarna. Inte sant?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: