Anlita en inredare och tjäna pengar

Innehåller reklam för egen verksamhet och annonslänkar

sovrum-2

.

.

I fredags var jag och tittade på en villa som en kund precis köpt. Jag ska hjälpa dem med inredningen och vi ska göra det i två faser. Först – renoveringen med färgsättning, nya golv, lister, golvsocklar osv. Min uppgift blir att se till att allt hänger ihop, att det blir en skön sammanhängande helhet, långt ifrån dagens status med 7 olika golv, vita-, svarta- OCH ek-lister, olika dörrar osv.

.

.

Fas två blir själva inredningen. Vi pratade lite om önskemål vad gäller stil och prisnivå. Många tänker att de inte har råd att ta in en inredare, dels för att a) de är dyra och b) de föreslår bara dyra saker. Men det där stämmer inte enligt mig. För det första tar i alla fall jag inte mer betalt för mina tjänster än vilken random hantverkare som helst, och för det andra är jag expert på att hitta billiga saker som ser exklusiva ut till mina kunder! Ni vet, jag har störtkoll på sortimentet i var enda liten inredningsbutik som går att uppbringa på nätet.

.

.

Genom att anlita en inredare får man inte bara ett vackert hem som hänger ihop hela vägen, man undviker också det annars så vanliga felköpet! Jag lovar att det hänt fler än en gång att jag kommit till en kund som nyligen flyttat och ”inte får ihop det”. Mer eller mindre varje gång har det handlat om felköp. En för stor soffa, en för liten matta, fel färg eller stil på en möbel (så att den inte stämmer med resten) osv osv. Felköpet sabbar för övrig inredning och ställer till en onödig oreda som bara kan lösas med Magnus och Brasse-lek, ni vet ”en ska bort”

.

.

Anlitar man en inredare slipper man det här ofta ganska dyrbara momentet och att allt blir rätt direkt istället, win win liksom!

.

.

Matta här // fåtölj här

.

.

Så tillbaka till det där med prisvärda eller för all del billiga saker som ser mer exklusiva ut än vad de är. Tex den fluffiga fåtöljen jag har i vårt sovrum. Alltså sååå himla fin och rejäl. En chansning när jag köpte den, helt klart. Blev så glad när den kom. Större än jag trodde och tung och gedigen liksom. Ett riktigt snyggt kap för bara 2999 kr här hos Ellos eller här hos Homeroom (de tog slut i ett nafs senast de fanns i lager så jag länkar till båda sidorna). Hade lätt kunnat kosta flera ggr det priset i en flådig inredningsbutik om någon namnkunnig designer satt sitt namn på den.

.

.

Sedan har vi mattan på bilden (inte den i mitt sovrum). En fluffig och härlig historia som jag köpt till en kund vars sons rum jag håller på och inreder. Den finns i olika färger och vi har köpt den ljusgrå varianten på bilden. I verkligheten är den, på grund av att den är blank, ljusare än på bilden tycker jag. Nästan vit faktiskt. Mattor kan vara hemskt dyra, men denna köpte vi i stl 2 x 3 m för bara 2999 kr här, också det ett riktigt fynd som jag kan rekommendera.

.

.

sovrum

Mörkläggningsgardiner hittar du här

.

.

Önskar er en finfin söndag! Och du, vill du veta mer om mina inredningstjänster? Kontakta mig antingen på info@helenakhome.se eller slå mig en signal på 0707970754 så berättar jag mer 🙂

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Hur tänker du kring grått och beige tillsammans, tex mörkt grå soffa och beige matta som den i inlägget? Eller är det bättre att gå för en ljusgrå matta.

Gillad av 1 person

Hej Anna, jag vet inte riktigt vilken bild du menar men generellt sett så kan jag säga att jag tycker att grått och beige tillsammans är väldigt snyggt. Båda de färgerna är ju väldigt flexibla eller vad jag ska säga, båda kan liksom dra åt den andres håll. Beige kan dra åt grått och grått kan dra åt beige. Att bara inreda i grått tex kan jag ibland uppleva som lite dystert, blandar man in beige blir det genast lite gladare och varmare på något vis. Dock får man passa sig vad gäller just dessa färger, beige som är allt för gul är svår att få till tillsammans med grått och detsamma gäller för grå färg som drar åt blått, den kan vara svår att få att passa tillsammans med beige. Hoppas du fick svar på din fråga! Mvh Helena

Gillad av 1 person

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: