Både skönt och snyggt när man kurar stuga

Annons / reklam för Cellbes

.

.

Jodå, det blev ett inlägg idag också, även om det blev sent. Känns kul att blogga igen faktiskt. Jag kör på så länge det håller i sig 🙂

.

.

Som ni vet är mamma, syrran och jag i Lofsdalen. Några dagar bara vi tre och som vi njuter av det. Sover länge, äter god mat, dricker gott vin, pratar massor. Och så har vi varit ute och promenerat, men mest kurar vi stuga 🙂 Fasiken vad härligt det är att inte ha några måsten, inte kolla klockan och bara chilla.

.

.

.

.

Vad har jag packat ned i väskan inför den här helgen då? Jo, bland annat den nya jumpern som jag älskar (finns här) och så mysbyxor förstås. Nya leoprintade, plyschiga i velour och hur sköna som helst, finns här. Borde finnas i allas garderob, hehe! I alla fall hos alla som liksom jag älskar att gå runt i mysisar hemma.

.

Ha det nu bäst hörni!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Kul att du är tillbaka! Finns ingen annan blogg jag uppskattar mer än din, gissar att det beror på att vi har väldigt lika smak så du ger mig massor av härlig inspiration! Tackar för det!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: