Klämmer ur det sista ur semestern och ser fram mot en spännande höst

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot, Ellos och Afound

Rannklov1-2

.

.

Lite vemodigt är det allt med sista gemensamma semesterdagen. Nästa vecka går Magnus tillbaka till jobbet, Tilda kör Summer camp 2020 med handboll och återförening med alla saknade handbollskompisar. Själv planerar jag också att återgå till mer organiserat jobb.

.

.

Jag har beslutat mig för att göra ”kiosken” eller aka – Butiken Studio 4, till mitt kontor, och kommer från imorgon att jobba därifrån. Jag jobbar väldigt mycket sittandes framför datorn, eller ritandes/skissandes på papper, och har mer och mer känt att jag behöver en plats, som inte är hemma, där jag kan koncentrera mig på mitt arbete till 100%. Med lite små justeringar kommer den lilla lokalen att bli perfekt för ändamålet, och jag ser fram mot en spännande jobbhöst med en del förändringar. Men mer om det sen.

.

.

Skärmavbild 2020-08-09 kl. 12.47.45

.

.

Nu ska jag klämma ur det sista ur semestern för i år och ett härligt bad väntar! Lillan och hennes syster ror runt här utanför i den lilla gummibåten som ni ser, och kanske får de köra ut mig på lite djupare vatten för det där badet…

.

.

Skärmavbild 2020-08-09 kl. 12.50.42

Min strandklänning är gammal men ett tips är att kolla här, där det just nu pågår världens rea med upp till 50% rabatt på alla möjliga härliga sommarklänningar av den här typen (och annat också förstås). Min fina strandväska är också gammal, men här finns en annan av samma typ. Bästa strandväskan om du frågar mig! Sandalerna är från Hermes, men här finns några liknande i riktigt fin kvalitet. Jag lever i dessa sommartid!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: