10 min till så hade vi klarat oss

Skärmavbild 2020-08-04 kl. 17.03.41

Magnus vill inte vara med på bild, men det är han som skymtar där bakom hummern!

.

.

Äntligen lite finväder för oss. Soligt och varmt har det varit idag och det ser faktiskt ut att kunna bli ännu varmare och skönare fram mot helgen. I söndags var det som ni kanske minns också väldigt fint. Härligt tänkte vi och cyklade fram mot kvällen ned till K9 för en smarrig middag.

.

.

Det var ljuvligt att klä upp sig lite, locka håret och sminka sig lite extra. Det var ganska längesedan känndes det som… Ute på terassen var det luftigt och rejält tilltaget med mellanrum mellan borden. Vi åt skaldjur och drack champagne och gottade oss. Det var så härligt att komma ut och se lite folk. Efter några timmar var vi mätta och belåtna och bara cykelturen hem återstod. Men vad händer då? Jodå minsann, himmelens portar öppnar sig och vi blir förstås dyngsura. Det var ju söndag och restaurangen stängde, så det var liksom bara att bita ihop och cykla på. Hade de bara haft öppet 10 min till hade vi klarat oss, för jag tror att det regnade totalt sett 10 min den kvällen. Och ja, det var typ de tio minutrarna som det tog oss att cykla hem.

.

.

Ikväll har vi bokat bord på Nom, bara Magnus och jag, Tilda ska sova hos sin syster. Håller tummarna att finvädret håller i sig under kvällen 🙂

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Två av våra favoritrestauranger!!! Synd på regnet men tur att det kom när ni skulle ta er hem och inte när ni skulle dit. Vi kommer att hänga i Vässan i höst av olika anledningar. Då måste vi få till att ses. Kramar och ha en fortsatt fin sommar. Hälsa familjen. Kram //Tina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: