Ibland blir det inte som man tänkt sig

Skärmavbild 2020-07-01 kl. 09.39.18

.

.

Godmorgon från Bear’s Den

.

.

Jag hade tänkt att jag skulle uppdatera här på bloggen lite hur det gick med björnspanandet igår kväll. Såg framför mig timmar av väntande och väntande och så kanske, om vi hade tur, en björn som bestämt sig för att spatsera förbi just här under ett par minuter, men… Det blev något heeelt annat!

.

.

Lovar att berätta mer om vårt äventyr lite senare när vi kommit hem härifrån. Men en sak kan jag säga, och det är att jag kommer inte att vara tyst och smyga när vi lämnar den här stugan för att gå de 500 metrarna till bilen om en stund…

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: