Förbered dig på svensk sommar

Betalt samarbete med Cellbes

.

.Hur mycket man än önskar att man visste, så vet vi inte hur den svenska sommaren blir (nu mer än någonsin på flera plan). Blir det kalsväder så är den typ världens bästa sommar, blir den kall och regnig, ja… då är det som det är, men det funkar förstås det med. Kläder efter väder liksom 🙂

.

.

Och visst vill man vara lite snygg oavsett om det regnar småspik eller är kallare än kallast?

.

.

Regnigt

En riktigt snygg och användbar regnjacka har jag tänkt köpa i flera år, varje gång det regnar kommer jag på det för att sen glömma bort det så snart solen skiner. Den här från Tretorn känns som en stark kandidat. Finns i gult och svart också. Jag gillar den beige färgen. Halvhöga gummistövlar är mer användarvänliga än höga, i alla fall om man inte ska ut i superhögt gräs, eller vada i grunda forsar. Älskar förresten jeanskjol på sommaren, funkar till precis allt. Precis som ett par jeans fast i somrigare modell.

 

Skärmavbild 2020-05-18 kl. 08.40.05

Regnjacka Tretorn här // låg gummistövel här // blus med smock på ärmen här // jeanskjol här

.

.

Kallt

Sportigt men ändå snyggt och propert. Det gillar jag! Perfekt till vardags eller när man ska ut och cykla med älsklingen en lördagkväll och ta ett spontant stopp på en uteservering för ett glas vin och det är lite friskt ute.

Skärmavbild 2020-05-18 kl. 09.09.28

Grön jacka i ”militärstuk” här // stickad tröja med knappar i sidorna här // stretchiga beige byxor här // sneakers i skinn här

.

.

Som sagt, ännu så länge vet vi inte vad den här sommaren har att erbjuda, men vi hoppas förstås på det bästa!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: