Det står still

Åhlens-2

.

.

Vet ni, vid några tillfällen under de här 12 åren som jag har bloggat så har jag hamnat i total bloggtorka. Ingen aning om vad jag ska skriva om. På riktigt INGEN aning… Ibland har det gått över av sig självt, men ibland har jag behövt er hjälp. Ni har då varit så himla bussiga och kommit med tips om vad ni vill se. De där tipsen är som vitamininjektioner och varje gång så har jag fyllts av ett sug efter att blogga och bloggandet har efter det gått lekande lätt. Så please – vad vill ni se och läsa om? Jag behöver er nu kära vänner!

.

(Kommentarsfunktionen finner du längst ned på sidan som kommer upp om du klickar på rubriken till ett inlägg)

.

Pssst. Idag ska jag på Boot camp, så jäkla kul!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

32 kommentarer

Gillar dina dukningstips och klädtips. Gillar oxå ”hur man kan tänka” när man ska styla något.

Gilla

…oj, glömde också att skriva att jag verkligen gillar din blogg och att jag följt den i flera år!

Gilla

Jasså är det så det ligger till, jag trodde vi var utkonkurrerade av en vit skönhet och mulegos 😉 jag har tyvärr inga tips då jag tycker du gör ett bra jobb med bra blandning . Trodde nog att det skulle bli lite stallhäng oxå . Kläder, inredning , vikt, träning och allt sånt tilltalar ju mig. Kanske får du lite inspo om du tittar tillbaka vad du skrev om i början med lite nytwist för i dag. Ha en bra helg! Kram

Gilla

Hej igen!

Här kommer ett förslag till som är aktuell i arbeta hemma tider: snygga kontorsstolar som inte är crazy dyr men fortfarande fint att titta på och sitter i!

Bästa hälsningar,
Emma

Gilla

Tips på hur man stajlar sitt egen hem, alltså du vet när man går och plockar runt på saker, byter plats, adderar en kudde…men får ändå inte till det. Några före och efter bilder på det från ditt egna eller andras hem?
Tack för en bra mix i övrigt, gillar din blogg!

Gilla

Hästen såklart! Hur ser era rutiner ut? Hur ofta rider lillan? Har hon någon tränare? Hur gammal är hästen? Fina tillbehör osv

Gilla

Hej! Jag har inte skrivit tidigare men jag gillar din blogg för att den o du känns jordnära och inspirerar. Jag gillar dina mode och sminktips. Det är kul att följa med och se hur du stylar o inreder både på dina jobb och hemma. Gärna mer mat o vintips och något trädgårdsinlägg.
Tips på hur du kommer att semestra/utflyktstips i närområdet för jag bor i en grannkommun 🙂

Gilla

Tips är att kika på andra bloggar o även gå tillbaka några år i din egen blogg för inspiration. Gärna mer inredning!! Videoinlägg som t ex när du bäddade sängen gillar jag. Vill gärna se en rundtur i ert hus o tankar om hur du tänker när du inreder hemma el stylar, visa om du har några planer med huset. Du målade om matplatsen o tyckte du skrev du funderade på att även måla på andra ställen i huset? Visa vad du har planterat i trädgården el har för tankar kring den?

Gilla

Hej,
Mer bilder på ert fina kök, lofsdalen på sommaren, dina tankar kring olika stilar, kommentarer av hemmen från ”vem bor här”. Detaljer i trädgården som man kan fördjupa sig i. Tack från en trogen men oftast tyst läsare 😉.

Gilla

Tackar som frågar, det går fantastiskt fint. Lillan gör supersnabba framsteg. med rätt häst blev allt så lätt! Kommer uppdateringar på bloggen snart. Mvh helena

Gilla

Fortsätt… bara fortsätt… att blanda inlägg från ert vackra hus, dina jobbuppdrag, mode, mattips, vintips, Lofsdalen och nu även inlägg om nya hästlivet. Det är ju det här du är bäst på ju! Du är grym Helena! Kramar till dig ❤ //Tina

Gilla

Hej Helena! Inga bra, konkreta tips. Jag gillar din blandning av inredning, kläder, resor, enkla recept eller vad Lillan hittat på. Är ingen hästtjej, men förstår att det blir en del hästinlägg så klar 🙂 Uppskattar mycket att du är spontan och prestigelös. Lite analyser av inredning är bra, varför är det bättre med runt bord i vissa rum, hur ska man tänka för att få fint på fönsterbrädan, ”fel och rätt”, även om inget är fel, är vissa saker kanske bättre. Före och efterbilder från stylingar eller inredningsuppdrag hade varit jätteroligt, men vet att det inte funkar, då det är för privat.
Kram Camilla

Gilla

Hejsan Helena. Har följt din blogg ett litet tag och tycker du har en härlig blandning av shoppingtips, vardagslivet och inredning.

Jag skulle gärna frossa lite i olika sätt att ”möblera” i fönsterkarmar. Får inte riktigt balans i det, ser helt enkelt inte trevligt ut i våra fönsterkarmar. Ett annat önskemål skulle vara att få tips om passande halsringningar på t-shirts och tröjor, längd på klänningar och byxor m.m. till olika kroppsformer och längd.

Ha det gott! /Birgitta

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: