Lillan är lyrisk – och Benny är världens sötaste malteservalp…

Annons / Reklam för Cellbes

skor

.

.

Halloj

.

.

Redan söndag. Vart tog den här helgen vägen frågar jag mig? Alltså jag fattar inte hur snabbt tiden går. Maj lurar runt hörnet och så vips så är det sommar…

.

.

Vad har vi haft för oss då. Inte mycket faktiskt. I fredags eftermiddag var jag på AW med ett gäng tjejer. Vi satt rejält påpälsade ute i trädgården, på behörigt avstånd ifrån varandra, med dubbla bord för att glesa till det ordentligt, och hade himla trevligt. Efter ett par timmar cyklade jag hem till Magnus som hade dammsugit och gjort fredagsfint. Härligt! Lillan sov hos kompisar så vi fick en lugn och mysig fredagskväll på tu man hand. När lördagen kom kan jag säga att jag gjorde precis ingenting förutom… Netflix… Har ni sett Unorthodox? Inte, då måååste ni se den! Jag klämde alla avsnitt på en eftermiddag. Unothodox handlar om Esty från New York som flyr till Berlin från sitt olyckliga arrangerade chassidiska (ultraortodox judendom) äktenskap.

.

.

1

.

.

Vad har jag mer gjort då? Jo, letat hästar på Hästnet. Ponnyn vi besiktigade i måndags gick inte igenom så det blev inget köp just nu tyvärr. Vi kommer att besikta om den den 12e maj och hoppas verkligen att det går vägen då. Håll tummarna. Vi vill ju så gärna ha den lilla ponnyn. Men, för att inte förlora tid, så kikar vi på olika alternativ.

.

.

skor-4

.

.

Köpt nya skor har jag också gjort. Våriga fina! De varma ulltofflorna är undanställda för säsongen och ett par silverballerinas (finns här för bara 199 kr) har tagit deras plats. Beige skinnsneakers känns också vårigt och fräscht dessa finns här. Dock kommer jag att skicka tillbaka dem och byta till ett par i vitt och silver istället (finns här), de är lättare att matcha har jag kommit på. Observera att de är generösa i storlekarna, med extra bred läst, så en strl mindre än vad man brukar ta är att rekommendera.

.

.

Sist men inte minst den här helgen så har vi haft finbesök, med sleep over, av Benny! Benny är det sötaste du kan tänka dig i ett koppel. Lillan är helt salig och sällan mer än ett par centimeter från Benny. Alltså, här snackar vi typ världens sötaste malteservalp!

.

.

skor-3

.

.

Ja, det var den helgen det och nu har vi bara söndagen kvar att fylla med något kul. Lutar åt att vi tar en sväng ut till stallet vid Näs och klappar lite på hästarna. Som vi längtar efter en egen att pyssla med och rida på. Boxen är klar och bara står där och väntar på pållen…

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Neps, de hörde av sig igår efter att jag skrivit om det på bloggen. Fick bara ett meddelande om att de bara var intresserade av personer som kan jobba heltid, och det kan inte jag… Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: