
.
.
Halloj
.
.
Jag har ju glömt att tipsa om Jonnas ”nyttiga” banankaka. Ni vet att Lillans storasyster är en fena på att baka och skämmer bort oss med härliga bakverk titt som tätt. Häromsistens dök hon upp med den här supersmarriga banankakan som funkar lika bra som ”kaka till kaffet” som till frukostbröd. Den var supergod kan jag meddela…
.
.

.
.
Saftig och nyttig banankaka
.
.
1.5 dl mandelmjöl
0.5 dl bovetemjöl
1 dl vanilj proteinpulver
1.5 dl fiber havregryn
2 tsk honung
3 bananer i smet
1 banan till topping
100 g smält smör
3 ägg
En nypa flingsalt
2 tsk kanel
Mixa allt tillsammans
Smörj en form med kokosolja/smör och kokosflingor
Toppa med 1 delad banan på längden. Lägg den delade sidan upp. Toppa med hackade mandlar, rostade kokosflarn, chiafrön.
Grädda i 175 grader ca 35 min
.
.
.
Kram
Helena