Nyttiga bars till mellis

Innehåller reklam och annonslänkar

kleen-5

.

.

Godmorning!

.

.

”Nyttiga bars” är ju så himla poppis och goda. Fick testa dessa utan tillsatt socker från Kleen. Funkar perfekt som ett snabbt mellis typ efter träning när man känner sig sådär tom på energi. Lillan älskar dem och tar gärna en innan hon ska iväg på handbollsträning.

.

.

kleen-2 kleen-9 kleen-6

Kleens goda nyttiga bars finns här

.

.

Själv gillar jag att de valt att inte göra dem söta eftersom jag har lite svårt för sötningsmedel. Dessa smakar liksom mer neutralt ”nyttigt” eller hur man nu ska uttrycka sig.

.

.

I KLEEN Sports Nutrition som finns här har ambitionen varit att göra lite bättre och lite godare sportnutrition. I sortimentet finns olika typer av energi- och proteinbars. De påstår att de har marknadens godaste och nyttigaste bars samt en bredd som tilltalar flera olika målgrupper, t ex vegan, eko, no added sugar, high protein, paleo med flera. Sortimentet har utvecklats till att även innehålla sportkosttillskott som proteinpulver, bcaa, pwo, kollagen samt kapslar med vitaminer och mineraler, vilket jag själv inte är så intresserad av, men vet att många är. .

.

.

Som sagt, hos Lillan gick de hem (och hos Magnus med för den delen), bra komplement när man har lite bråttom iväg om inte annat. Pina Coco Lada här är vår favorit. Och så klart får man såhär fina bilder om man frågar Lillan om hon kan ställa upp på några bilder till det här inlägget.
Tossalossa ♥

.

.

.

.

Hon är en riktig spexare vår lilla solstråle 🙂

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: