Hundspann en fantastisk upplevelse

hundspann-24

.

.

Halloj

.

.

Vet ni vad, sista dagen i Lofsdalen var vi med om något helt fantastiskt roligt. Vi åkte hundspann!!! Alltså det var så galet roligt och hundarna var helt fantastiska. Gosiga och gulliga och sååå sugna på att dra. När Nicole, som hundföraren hette, började plocka fram selarna till hundarna, ja då blev dom som tossiga. Alla ville med ut i snön för att dra.

.

.

hundspann-4

.

.

Hundspann i Lofsdalen, eller i Glöte där de faktiskt håller till, är en ganska ny aktivitet vintertid, och jag säger bara det. Har du möjlighet – ÅK! Eller ta åtminstone och boka in ett kennelbesök med hundgos, hahaha! Ja man kan faktiskt göra det också. Jag var faktiskt förvånad över hur gosiga de små liven var, trodde nog mer att de skulle vara som mina släktingars läskiga jämthundar som man var livrädd för när man var liten…

.

.

hundspann-26 hundspann-21 hundspann-25

.

.

Alltså jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara hur besöket hos Raxeiras Husky var, det var liksom bara så mycket. Det var mjuka varma hundar, iskall snö, piskande vind, glada skratt, höga skall, brinnande intresse, vänliga människor, fantastisk vetenskap, varmt kaffe, mys vid brasa och så mycket kärlek. Jag tror att jag bara gör bäst i att bara visa er en massa bilder därifrån. I min kamera fanns 200 bilder och i de andra tjejernas ungefär lika många, hahaha, det gick liksom inte att sluta fota… 

.

.

hundspann-14 hundspann-7 hundspann-10 hundspann-11 hundspann-27

.

.

Det var helt enkelt en helt fantastisk och på sportlovet har jag lovat Lillan att hon ska få uppleva detsamma!

.

.

hundspann hundspann-12

.

hundspann-16 hundspann-11

Helena, Tina, Ulrica, Katarina och så jag då! Det visade sig att hundföraren Nicole också har en blogg, den hittar du här 

.

Och vill man boka någon av de helt otroligt populära turerna så gör man det här, om man har tur vill säga, för det är fullbokat en bra tid framöver.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Åh vad roligt att få läsa om din upplevelse hos oss, Helena! 🙂 Och vilka bilder! Så himla kul att få ett annat perspektiv än de hundrumpor jag är van vid! Stort tack till dig och tjejerna – var så roligt att ha er hos oss.
Och så givetvis, går det bra att dela inlägget? 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: