Busväder i fjällen, då blir det skönhetsfix inne

lofsdalen-12

.

.

Halloj

.

.

Idag har det varit ett riktigt skruttigt väder här i fjällen. Plusgrader och regn uppe på snöklädda vägbanor, ja ni förstår ju själva. Underkylt regn så det bara visslar om det, och vägar hala som isbanor. Magnus åkte ned till byn och höll inte på att ta sig tillbaka. Det stod bilar kors och tvärs, som inte kom någonstans eller hade kört av vägen. Ingen som helst idé att ge sig ut i backen alltså, så vi tog oss en mysdag inne med lite skönhetsfix istället. Jag fick en fuktmask av mina styvdöttrar i julklapp som jag ville prova, och den var riktigt härlig och potent. Kan varmt rekommenderas!

.

.

lofsdalen-14

Ansiktsmasken jag fick finns hos Skincity som har 25% rabatt här (annonslänk).

.

.

Hårinpackning, fotfilande och nagelfix blev det också, så nu känner jag mig så redo för partaj på Nyårsafton. Hoppas bara att vi kan ta oss härifrån, med tanke på halkan… Vi har redan bestämt att vi åker hem på Nyårsafton istället för imorgon som vi först hade tänkt. Bäst så tror jag.

.

.

lofsdalen-15

.

.

Trevlig kväll!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: