Fina reafynd hos budgetkedjor och lyxbutiker

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-12-28 kl. 11.44.21Glittrig klänning Cubus // push-up bh Cubus // beige urfint nattlinne Cubus // ljus kappa från Kappahl // glittrig topp Kappahl // kofta med knyt Kappahl // ursnygga sneakers i mocka från NET-A-PORTER // 25% rabatt på all makeup hos Skincity // exklusiv halsduk från Moncler 50% hos Wakakuu

.

.

Reorna svämmar över i butikerna nu och det är verkligen easy peasy att göra fantastiska fynd oavsett storlek på plånbok, om man är snabb vill säga (Gud så fort det tar slut). Både budgetkedjor och lyxbutiker har reor runt 50% eller tom mer, och det blir plötsligt möjligt att köpa sådant som tidigare kändes alldeles för dyrt eller utanför budget. Här är några godbitar, och reor, jag sneglat lite extra på idag.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: