Ljuset, åh vad jag saknat ljuset!

lofsdalen-10

.

.

Godmorgon

.

.

I natt har jag sovit typ 12 timmar, så välbehövligt eftersom jag sov ganska dåligt, och lite, dagarna kring julafton. Halsen är fortfarande lite si sådär, men jag känner mig ändå ganska ok. Har ägnat morgonen åt att få iväg fakturaunderlag till min redovisningskonsult, men är färdig med det nu, och redo att ge mig iväg ut till backen. De andra orkade inte vänta på mig så det stack för någon timme sedan.

.

.

Vädret är helt ok, vindstilla och -9 grader. Solen orkar inte helt igenom molntäcket, men man ser åtminstone var på himlen den befinner sig! Här är hur som helst ljust och härligt och som jag har saknat det, ljuset!!!

.

.

lofsdalen-9

.

.

Ha en härlig mellandag, och kika gärna in här igen lite senare mot kvällen så ska jag berätta om resan vi bokat till sommaren. Sååå himla härligt och jag kan knappt bärga mig…

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Ser helt fantastiskt ut med snö. Det gråa har varit extra tungt i år. Jag som inte alls älskar december och jul har verkligen känt hur det krupit under skinnet, har inte upplevt nåt liknande förut. Så nu när vårt traditionella nyårsfirande med vänner sket sig just i år… ja då tvekande vi inte. Imorrn åker vi till Teneriffa och det känns underbart men samtidigt läskigt och konstigt – just nu är jag odrägligt resfebrig som alltid – har aldrig varit på Kanarieöarna eller borta så här spontant just denna tid på året och då är vi verkligen resvana…. Man drömmer och så genomför man det, och då blir det plötsligt läskigt. Hjälp ;=) kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: