God fortsättning och jag hittade en klänning som gav mig former

julafton-3

.

.

God fortsättning på julen mina vänner. Har precis landat hemma efter traditionsenligt julfirande hemma hos min svärfar, där hela släkten på Magnus sida var samlade. Släkten på min sida är i Thailand allihopa så dem har jag pratat med i telefon och så har vi skickat en massa bilder fram och tillbaka.

.

.

julafton julafton-5 julafton-6

.

.

Jag ska inte bli långrandig här för jag ska släcka vilken minut som helst. Vill bara slänga in några pics från dagen och visa klänningen som jag panikshoppade på stan igår. Valde ett säkert kort, och gick för den lilla svarta. Hittade en som var sådär magiskt sydd och i tjockt tungt stretchigt tyg + fodrad, så att istället för att följa kroppen och avslöja den icke existerande midjan, ger den en midja och höfter. I stl 42 satt den perfekt på mig och skapade helt enkelt en siluett jag bara kunde drömma om när jag provade blusen och kjolen som jag skrev om i förra inlägget. Så galet nöjd och skulle lått kunna tänka mig typ 5 klänningar i samma modell men med olika färg och mönster.

.

.

julafton-2

.

.

För den som undrar så kommer klänningen från HM och den gick loss på hela… 299 kr! Alltså ett sånt kap. Kommer ha den på nyår också. Nästan exakt samma klänning finns här (men min har inget skärp och är fodrad).

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Den ser väldigt fin ut så jag förstår att du är nöjd! Härligt när man hittar något som är så fint och för en billig peng dessutom. Jag undrar var din dotters fina klänning kommer ifrån. Den var också väldigt fin!
Önskar dig och din familj en fortsatt God Jul!
Kram från Skåne

Gilla

Nu snackar vi smällkaramell – omg så snygg så på nyår smäller det nog 😃 . Jag måste in djupt i garderoben och kika om inte jag har ngt liknande sen tidigare så tack för tips.Jag undrar över din snygga guldiga klocka, vilket märke o varifrån?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: