Ska jag göra om butiken till kontor och skulle du vilja jobba här?

jobb

.

.

Halloj på er

.

.

När jag skaffade min lilla lokal på Skolgatan 4 var min tanke att jag skulle sitta här och jobba, och samtidigt ha lite saker till salu, om någon hade vägarna förbi typ. Tiden gick och jag kom liksom aldrig till skott. Vi renoverade och fixade och jag funderade hela tiden över hur konceptet skulle kunna se ut. Så en dag dök det upp ett erbjudande om att sälja Tullhusets äldre kollektioner till outletpriser, och jag hoppade på det.

.

.

Det skulle visa sig att det är svårt att driva butik om man är ensam, och dessutom har en massa olika järn i elden. Bland annat är fasta öppettider en omöjlighet, så jag har bara haft öppet ”ibland”. Tillströmningen av kunder har varierat, och när jag haft AW har det gått som bäst! Det har varit superkul när den lilla lilla butiken varit knökfull med människor som handlat, umgåtts och haft det trevligt. Andra dagar har det varit knäpptyst och inte en människa i sikte.

.

.

Som ni säkert förstår är lokalen bara en kostnad för mig. Men jag tar det, för jag tycker att det är så mysigt här, och jag vill verkligen inte släppa den. Funderar nästan hela tiden på hur jag ska använda den på bästa sätt. Som idag, idag har jag öppet men knappt ingen har hittat hit, så jag sitter här och jobbar med mina inredningsuppdrag istället. Så som det var tänkt egentligen.

.

.

Kanske borde jag helt enkelt bara göra om stället till en mysig arbetsplats/kontor istället? Kan hända finns det någon som i så fall vill dela den här arbetsplatsen med mig? Någon frilansare/egenföretagare som jag, som vill ha en plats att sitta och jobba på i lugn och ro? Tanken är inte så dum faktiskt. Tänk om det till och med finns en bloggare/influencer där ute som skulle vilja sitta här och jobba med sitt? Hur skojigt skulle inte det vara?!

.

.

Maila mig gärna på info@helenakhome.se om du skulle vara intresserad av att dela en mysig arbetsplats med mig. Och du, du behöver förstås inte vara bloggare 😉

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Kom på mig själv med att faktiskt LÄSA dina tre sista inlägg, och inte bara scrolla för att se bilderna. När det slog mig så skummade jag igen inläggen igen och kunde konstatera att det här inlägget och det förra saknar adlinks – OJ vad skönt och lätt det gick att läsa texten!! Intressant och underhållande att få inblick i dina resonemang utan att bli hänvisad till andra sidor gång på gång.
Som tredje inlägg kom ett med länkar till Ellos – vilket inte alls störde utan snarare var inspirerande och en bra sammanfattning av deras sortiment! Jag LäSTE (inte bara kolla bilderna) även det inlägget!!

Det jag vill säga är att jag uppskattar att läsvänligheten var tillbaka, samt uppdelningen med ett genomgående kommersiellt inlägg och sen ”rena” inlägg som upplevs skrivna från hjärtat och inte utifrån hur adlinks kunde flikas in.
Fortsätt gärna med reklam och adlinks – du är värd dom intäkterna för ditt jobb – men överväg om det går att fortsätta på samma sätt som i de tre senaste inläggen!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: