Passa på och testa Readly appen gratis i 2 veckor

I annonssamarbete med/ branded content för @readly

readly dec-14.jpg

.

.

Det lackar mot jul med ledighet och resor och annat mys och det finns väl ingen tid på året som det passar så bra att läsa tidningar som nu? Äntligen har man tid liksom 🙂

.

.

Känner du till Readly? Inte? Då tycker jag absolut att du ska ta och kolla upp det. Readly är nämligen en app med mängder av både svenska och utländska magasin och dagstidningar. Supersmidig att använda av hela familjen. Passar Lillan lika bra som den passar mig om man säger så. Det är bara att söka igenom kategorierna för att hitta sina favoritmagasin. Finns bortåt 4500 titlar att välja på. Så det finns garanterat något där för alla.

.

.

readly dec-6

.

.

Det jag gillar med den är förstås, att alla tidningar jag läser finns där, men också att man liksom bläddrar sig fram. Man skrollar inte uppåt om jag säger så. Antingen bläddrar man sida för sida eller så tar man fram ”sidlisten” nedtill och snabbspolar framåt i tidningen. Smidigt om man tex letar efter ett recept eller något annat man behöver hitta snabbt.

.

.

readly dec-9 readly dec-5 readly dec-4 readly dec-8

.

.

Om du inte testat Readly innan, är det perfa att göra det nu här, eftersom de har kampanj och man kan prova 2 veckor gratis! Inget att förlora på det alltså, så bara testa och se efter om det passar dig.

.

.

Gå till App store, ladda hem Readly, skapa ett konto här och så är du igång. Easy peasy och happy reading! Själv tycker jag att den är kanon efter som den liksom alltid finns med. Jag har den både i Ipaden och i telefonen, vilket innebär att allt jag vill läsa aldrig är mer än en armlängd bort, oavsett om jag är hemma eller om jag är på resande fot. Så himla bra!

.

.

Se så, ladda nu hem appen och testa (det är ju som sagt gratis och gillar du det inte kan du bara avsluta din prenumeration innan det börjar kosta). Berätta gärna för mig i kommentarsfältet vad du tycker om Readly.

.

.

readly dec-13.jpg

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: