Mycket att se fram mot den närmaste veckan

Innehåller annonslänkar

nya rummet

Nya jeans eller ”jeggings” (jeans x leggings) från Cubus här, har köpt samma i många år eftersom de är så sköna och prisvärda 224 kr just nu!!

.

.

Här sitter jag och jobbar idag. Jag fryser så in i bängen, och har just satt på mig en supertjock stickad poncho som jag köpte för många år sedan. Den är underbart varm att hänga på sig när man fryser.

.

.

Nåväl, annars då? Jodå, tack för frågan! Allt är finfint och både Lillan och jag har riktig julfeeling i år. Känns toppen! Och i övrigt har jag en rad roliga saker att se fram mot fram den närmsta tiden så jag klagar verkligen inte.

.

Utan inbördes ordning:

1 Nu är det klart. Butiken är öppen alla tisdagar och torsdagar kl 11-17 fram till jul!!! VÄLKOMNA!

2 På fredag är jag bjuden på tjejfest/middag med mina fina pinglor. Ser fram mot det jättemycket!

3 Träna några dagar i veckan tillsammans med Magnus på Friskis & Svettis där jag just köpt kort.

4 Jonna kommer på middag imorgon (hon är hemma en sväng från Bilbao, igen… hahaha), och vi ska beställa hem smarriga rätter från Piazza Di Spagna.

5 Julstöka och fixa med Lillan på lördag och baka något i den nya ugnen som jag ska hämta idag (jippi).

6 Tar tåget till Göteborg på söndag kväll eftersom jag ska vara på bygget tidigt måndag morgon och träffa byggare och min uppdragsgivare. Ser fram mot att börja med detaljerna.

.

.

nya rummet-5 nya rummet-6

Nytt lyxigt doftljus från Sniph här i den helt ljuvliga doften Rubicon, som passar mig utmärkt. Doftar lite som lyxig herrparfym typ (finns 2 dofter till här). Ljus 329 SEK, rumsspray 199 SEK och 470 SEK paketpris. Fri frakt inom Sverige. Julklappstips månne?

.

.

Nu ska jag ta och packa ihop här och sticka till El-Giganten och hämta den där ugnsrackaren. Wish me luck att den är lätt att få på plats osv…

.

.

nya rummet-2

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: