Många undrar – så jobbar jag med inredningsuppdragen

I annonssamarbete med Ellos

Skärmavbild 2019-11-07 kl. 15.25.03

Såhär skulle ett moodboard till ett rum i en sommarstuga kunna se ut.

Matta Consua i ull och viskos här, bordslampa Finn här, taklampa Owen Bambu här, sänglinne Candice i tvättat lin här, gardin i linvoile här, sammetskuddar Daisy här

.

 

Hello

.

.

Vet att ni är några som är intresserade av att se bilder och sådant från inredningsuppdrag jag gjort. Men som ni vet är det ofta lite känsligt för mina kunder, så jag kan inte visa så mycket från det. Dock kan jag berätta lite om hur jag jobbar. Tror inte att jag gjort det tidigare.

.

.

När en kund kontaktar mig med en förfrågan börjar jag alltid med ett personligt besök där vi går igenom önskemål, förväntningar och möjligheter. Efter det lämnar jag en offert på mitt arbete som oftast delas upp i 4 delar

.

.

1 Moodboard

2 Inköpslista

3 Renovering/Inköp (ibland handlar kunden ibland handlar jag)

4 Slutlig styling

.

.

Gränserna här emellan är ofta lite flytande och det blir ibland några korrvändor med moodboardet och inköpslistan.

.

.

Det är mycket som ska tas hänsyn till. Budget, behov, praktsikt genomförbart osv? Uppdragen ser också väldigt olika ut, vissa vill ha hjälp med ett rum, andra hela hus. Ibland är det renovering inblandat, men inte alltid. Vissa vill inte köpa in nytt, då tittar vi på vad som redan finns och vad som kan göras med det, andra river ut hela huset. Just nu håller jag på med ett sådant projekt. Där bara ytterväggarna står kvar, i princip. Och så har jag ett annat där vi tar rum för rum. En vacker villa som behöver lite upp-piffning i några rum.

.

.

Ja, ungefär så ser det ut!

.

.

En missuppfattning är att det är väldigt dyrt att anlita någon för att hjälpa till med inredningen, men det behöver det inte alls vara. Kan bli mycket dyrare om man själv är lite osäker och gör en rad felköp istället… Dessutom föreslår jag ofta möbler och annan inredning från exempelvis Ellos som jag tycker har mycket fint och mycket bra priser.

.

.

Just nu kan jag dessutom erbjuda er mina läsare, och mina kunder, en rabatt på 30% på dyraste varan inkl varumärken och möbler. Gäller ej kampanjpriser. Koden är giltig t.o.m 30/11 och gäller på ordinarie priser.

.

Koden är: 403461

.
.

Klicka här så kommer du till Ellos hela sortiment!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: