
.
.
Åh vad ska man laga för mat ikväll då? Gick igenom mina gamla recept och hittade den här superlättlagade ”tacopajen” som det var evigheter sen jag gjorde.
.
.
Handla hem:
Färdig pajdeg
500 g nötfärs
1 lök (skippa den om du inte orkar hacka)
1 burk chili och paprika creme fraich
Färdigriven ”tex mex” ost
Tacomix
3 dl gräddfil
Påse Provencalsk sallad
1/2 gurka
2-3 tomater
.
.

.
.
Gör såhär:
1. Stek köttfärsen tillsammans med 1/2 hackad lök i en klick smör.
2. Häll på ca 1 dl vatten och blanda i tacomixen. Stek lite till.
3. Lägg pajdegen i en form (lämpligt med en med löstagbar kant). Strunta i att förgrädda.
4. Lägg köttfärsen i botten, täck med skivad tomat och smeta ut creme fraichen uppepå.
5. Strö osten uppepå. Ta inte för mycket då det blir rinnigt och för fett.
6. Grädda i 200 grader ca 20-25 min eller till degen fått färg och osten smält helt och börjar bubbla.
7. Servera med gräddfil, sallad, gurka och det som är kvar av tomaterna.
.
.
Supergott, och den är så lätt att laga. Den får det bli här hemma ikväll!
.
.
Kram
Helena
Åh har nog missat den, såg supergod ut, måste provas:-)
GillaGilla
Den är kalas! Mvh Helena
GillaGilla