Tvära kast i veckan med besök hemma hos den franska ambassadören

franska ambassaden-9

.

.

Den här veckan har verkligen gått i flygande fläng! Började i måndags i ett snöigt och vackert Lofsdalen tillsammans med mamma på en fjälltopp, för att gå vidare till tisdagen då vi, efter ett varv med dammsugaren, tillbringade timmar med mil i bil genom Härjedalen och Dalarna på väg tillbaka till Vässan.

.

.

1

Foto: Anettes Skimmer

.

.

I onsdags morse var jag uppe med tuppen och tog tåget till Stockholm där jag var inbjuden till den franska ambassadörens residens i Bromska Palatset på Östermalm. Det var Business France som hade bjudit in till French Design & Decoration Day. Temat var seminarier och workshops av franska inredningsföretag för arkitekter, inredare och folk i branschen.

.

.

franska ambassaden-4 franska ambassaden franska ambassaden-2 franska ambassaden-6 franska ambassaden-3

.

.

En fransman hade bokat ett ”privat meeting” med mig och ville diskutera Swedish dwelling and lifestyle in Sweden. Jag kan inte ett ord franska, men engelska hanterar jag ganska bra tycker jag. Dock ska jag inte sticka under stol med att det blev liiite marigt att få fram precis det jag ville ha sagt under vårt möte. Ni vet hur det är när man plötsligt inte hittar orden…

.

.

franska ambassaden-5 franska ambassaden-7

.

.

I övrigt var det bara Anette här och hennes sällskap Ulrica (inredningsarkitekt på bla Sköna Hem) jag kände igen bland alla som var inbjudna, så jag tog rygg på dem 🙂 För övrigt var det en intressant och givande dag.

.

.

franska ambassaden-8

Karlaplan 

.

.

Igår torsdag var livet som egenföretagare en aning mindre glammigt när jag packade bilen full med pryttlar och körde till Köping för en styling. Kul det med iofs, och jag älskar verkligen när man kommer fram till det man ska styla och det är fint och städat och fixat och man bara kan gå in och göra det där sista piffet!

.

.

Jaha, bam så blev det fredag och här sitter jag i nattlinne och bloggar och om en liten stund ska jag fixa till mig. För först ska jag äta lunch med Magnus på stan, och sen ska jag fota ett samarbete med typ så sjukt sköna och jädrans snygga myskläder. Åhhh, älskar myskläder och hoppar i dem så snart jag kommer innanför dörren hemma. Trist tycker vissa, men har man fina myskläder ja då blir det ju allt annat än trist, inte sant?

.

.

Kram och ha en fin fredag!

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: