En överraskningsresa

lofsdalen_

.

.

Oj, det blev visst några dagars pausande här på bloggen. Jag har varit bortrest och valt att lägga minimalt med tid på jobb. Vart har jag varit då? Jo, mamma har fyllt år och i present av mig fick hon en överraskningsresa till Lofsdalen. Bara hon och jag. På tu man hand i ett alldeles magiskt vackert höstigt och snötäckt (!) Lofsdalen.

.

.

lofsdalen_-3

.

.

Vi har de senaste åren åkt i väg på spa några gånger för att fira när någon av mamma, syrran och eller jag fyllt år, men den här gången blev det alltså en resa till Lofsdalen istället. Mamma visste att vi skulle iväg och vara borta i 3 dagar, men hon visste inte vart vi skulle när jag hämtade henne i söndags morse.

.

.

lofsdalen_-4

.

.

Lofsdalen har som ni vet en mycket speciell plats i våra hjärtan, bland annat eftersom det var här pappa dog. Det var länge sedan mamma var uppe och jag visste att hon längtade dit. Det blev några underbart mysiga dagar med magiskt väder, massor av skratt, djupa samtal, frisk luft och härlig motion, samt förstås god mat och gott vin som min älskade Magnus hade skickat med oss 🙂

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: