Not so fancy och äntligen har jag beställt glasögon

glasögon

.

.

Hello

.

.

Vet ni, äntligen har jag tagit tag i det här med min syn. Alltså jag tog ju hem några olika bågar, för snart ett år sedan, som jag provade och tänkte beställa hem från nätet (skrev om det här). Ni var då några som protesterade och tyckte att jag istället skulle gå till en riktig optiker för att kolla synen och få allt utprovat och ordnat ordentligt. Tänkte då att det antagligen var bäst, så jag sköt det på framtiden.

.

.

Nu har jag som sagt gjort slag i saken och i veckan var jag iväg till en riktig optiker och undersökte min syn. Det verkar som att det gamla brytningsfelet har blivit bättre ju mer närsynt jag blivit… om jag fattade det hela rätt. Jag ser alltså bättre på långt håll nu, än tidigare, men sämre på nära håll där jag också måste hålla på och justera avståndet på grejer för att kunna se något. ”Ålderssyn” typ… Receptet blev progressiva terminalglasögon.

.

.

Hittade en riktigt snygg båge, något heeelt annat än de jag provade här. De var också himla snygga, men de jag beställt nu är så balla! Ja ba, fick lite feeling liksom, hahaha! Ni ska få se om två veckor när de kommer! Jag är sååå spänd på att få hem dem och slippa mina trasiga och tejpade ”not so fancy” 150 kronors läsglasögon från macken typ…

.

.

glasögon-2 glasögon

.

.

Ha den finaste av kvällar!

 

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Ha! Du ser ut att ha en sån där hafsknut som jag också börjat göra. Jag drar inte igenom hästsvansen helt. Trivs så himla bra med det! Tänkte på dina funderingar kring slingor. Har med åren fått den berömda råttfärgen, men vill inte sluta vara blond. Problem med risighet. Jag kan rekommendera Kerastase, kevin Murphy och Löwengrips schampon och efterbehandlingar med protein och fukt. Om du vill fortsätta med slingor… håret blir så platt och tråkigt utan slingor….
Och dina kläder är jättesnygga! Vältränad, sportiga kläder och en hafsknut=You look great!🥇

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: