3 belysningstips för ett mysigt och funktionellt hem

I annonssamarbete med Ellos

Skärmavbild 2019-09-05 kl. 12.57.04

.

.

Har ni märkt vad snabbt det blir mörkt på kvällarna nu? Jag är inget fan av den del av året då det blir mörkt redan vid 15.00, men vid 19.00 sådär på kvällarna får det gärna börja skymma. Mysig att tända upp lampor runtom i huset.

.

.

Genomtänkt ljussättning är verkligen A och O för att få till ett mysigt och funktionellt hem. Det finns många tips och trix att ta till för den avancerade inredaren, men enligt mig räcker det att kombinera dessa 3 belysningstips för att skapa den rätta känslan.

.

.

1 Allmänljus – Belysning som bör finnas i alla rum. Helt enkelt en taklampa som sprider ett jämnt ljus över en så stor yta som möjligt. Den här nyheten från Ellos tycker jag är ett superfint alternativ till det.

2 Stämningsljus – Som stämningsbelysning räknas alla fönster- och bordslampor, golvlampor och vägglampor. En golvlampa kan vara både en snygg soft mysdetalj (tex den här som ger det där lilla extra till ett rum, men också tex en stark läslampa. Ljusslingor som den här fungerar utmärkt till att lysa upp mörka hörn med och kan vara ett fint alternativ till vägglampor.

3 Arbetsljus – Spotlights som den här är lysande (hehe) som arbetsbelysning i tex kök, hall eller i en WIC. Spotlights är också lämpliga till att belysa tex tavlor och bokhyllor med, det ger ett elegant uttryck och förstorar rummet.

.

.

Just nu har Ellos massor av rea på hemsortimentet, inklusive varumärken och möbler. Och samtliga lampor jag tipsat om i det här inlägget är det kampanjpriser på.

Men det är inte allt – med rabattkoden 405441 får du ytterligare 5% rabatt på de redan nedsatta priserna!

.

Koden är giltig t.o.m 10/9. In och fynda den perfekta belysningen till höstens mörka och mysiga kvällar!

.

Klicka HÄR för att komma till Ellos

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: