Nyheter hos budgetkedjan

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

Skärmavbild 2019-08-26 kl. 13.06.45

Blommig kjol här // grå stickad kappa här // grön klänning här

.

.

Men vilka fina nyheter som poppat in hos Gina Tricot på sistone. Kjolen är ju bara så himla fiiin. Och den gröna känningen vilken energikick att gå klädd i den. Ska see om jag kan sälja av lite kläder ur min garderob, så kanske något nytt kan få flytta in inför hösten. Jag har en fin höstkappa så det behöver jag ingen, men för dig som är på jakt kanske den här grå (som finns i fler färger) kan vara något. Ser skön ut!

.

.

Och hörrni, hur coola är inte de här bootsen. Precis såna som jag skulle vilja ha. Bra pris också. Ni vet väl förresten att man kan öka livslängden på ett par skor avsevärt bara genom att låta klacka om dem direkt innan man börjar använda dem. Sen får man ju förstås sköta om dem ordentligt löpande, oavsett vilket material det är. Kolla också in det här bältet, snyggt och känns klassiskt!

..

.

Skärmavbild 2019-08-26 kl. 13.13.28

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: