Lillan hoppades på Bianca, men fick nöja sig med pappa Ingrosso och en magisk middag hon drömt om

la perla-9

.

.

Låt oss ta en liten vända tillbaka till vår semester på Mallorca i somras.

.

.

I Puerto Portals strax utanför Palma finns en restaurang som vi tänkt besöka flera gånger. Eller, där finns en restaurang som Lillan velat besöka flera gånger, är nog mer rätt att skriv. Och i år blev det äntligen av. Vi trodde nog i ärlighetens namn att det skulle vara lite av en turistfälla, så vi kämpade oss inte blå för att få ett bord. Vet faktiskt inte varför jag trodde det. Kanske var det för att just den restaurangen florerat så flitigt i både tv-serier och på sociala medier. Krögarens barn är nämligen de inte så lite välkända barn/tonårs-idolerna Bianca och Benjamin Ingrosso.

.

.

Lillan var superspänd när kvällen var inne då vi skulle dit. Hon hade redan koll på menyn, och hade en plan för vad hon skulle äta. Jag hade bokat bord på terrassen, vilket visade sig vara ett misstag. Jag gillar inte att sitta i en vägkorsning och äta. Restaurangen var fullproppad med folk, men det tog inte mer än 15 minuter så hade de skakat fram ett perfekt bord inomhus åt oss. Klass på det bemötandet vill jag lova!

.

.

Och maten, hörrni, den var maaagisk!

.

.

la perla la perla-3 la perla-4

.

.

Det var liksom en sån där middag med rätter och smaker som man kan komma på sig själv om att drömma om. Det var absolut inte under några som helst omständigheter en turistfälla. Det var Italiensk mat lagad med omsorg och kärlek och det var sjukt gott. Dessutom var de snabba och hade trevlig personal.

.

.

Lillan drömde förstås om att Bianca eller Benjamin skulle poppa upp helt random, men fick nöja sig med att pappa Ingrosso, krögaren himself, svepte in i restaurangen (och lånade en oanvänd stol som stod vid vårt bord, haha).

.

.

Plus i kanten på att de hade sitt eget bubbelvatten i återanvändbara glasflaskor förresten!

.

.

la perla-2

.

.

La Perla finns i 3 stadsdelar i Palma. Puerto Portals (eller snarare Portals Hills), Santa Catalina och deras senaste tillskott ligger i Can Barbara. Där joggade jag förresten förbi på mornarna och såg hur bygget fortskred precis innan öppningen nu i juli. Vårt hotell låg i närheten, och bor vi där nästa sommar igen, får det bli vår kvarterskrog 🙂

.

.

Om du planerar att äta middag på La Perla på Mallorca och har barn med dig får du ta dig till antingen Portals Hills, eller till Can Barbaras första sittning, för det är bara där barn under 13 år är välkomna.

.

.

la perla-8

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: