Min mest aktiva semester någonsin – och jag mår så bra

augusti2019-12

.

.

Nu har vi lämnat Lofsdalen och kan se tillbaka på 2 underbara semesterveckor med oceaner av tid för varandra, massor av träning och roliga aktiviteter, men också vila, god mat och kompishäng.

.

.

.

.

Första veckan var vädergudarna med oss och vi tillbringade dagarna vid sjön. Vi åkte båt, fiskade, solade och badade i den ljumma kristallklara sjön.

.

.

.

.

Vi hyrde cyklar och testade både fat bike och mountain bike ute i terrängen. Vi löptränade (och störtade och blödde, haha) och körde styrka i fina utegymmet. Både Lillan och jag föll som furor för tennis, och kommer att fortsätta med det nu i höst. Fasiken vad roligt det var!

.

.

augusti2019-15 cykla-4

.

.

Vi knallade upp på fjälltopp efter fjälltopp och mös och plockade hjortron som jag kokade sylt på och serverade till len vaniljglass. Vi fick besök av kompisar och vädret vände en aning. Sol blandades med regn och väderapparna gick varma innan varje aktivitet. Ibland lyckades vi pricka uppehållen, ibland inte… Men det gick bra det med 🙂

.

.

.

.

Inte minst njöt vi av vår alldeles egna fina lilla stuga med den mest fantastiska utsikt vi kan tänka oss. Den är inte stor, men den är banne mig naggande god och vi är oerhört stolta över att vi ritat och byggt den alldeles själva. Nåja, det var Tobbe som byggde, men vi ritade allt och styrde och ställde och drev igenom allt som som först verkade omöjligt.’

.

.

Sammantaget vill jag bara säga – sådär lite social-media-aktigt – Lofsdalen you treated us well!

.

.

Vi landade hemma i Västerås igår kväll och hann i princip packa upp, slänga in en maskin tvätt, kolla runt i trädgården ett varv och packa om. Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg, men mer om det senare!

.

.

Tips med annonslänkar!

.

Hitintills har jag alltid tränat med vanlig bygel-bh, men funderar på att börja med sporttopp som ger mer support för bysten. Här är några snygga som verkar bra.

.

Skärmavbild 2019-08-10 kl. 10.45.50

.Blå från Tryst här // en större variant, mer som ett linne här // flerfärgad från Afound för bara 120 kr på rea här

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Roligt att höra om alla aktiviteter! Många som testat paddel säger det är kul, kanske nåt att testa? Jag o maken cyklar MTB en del, swischar runt på grus o skogsvägar här runt Kvickan och det är riktigt kul. Roligt att hitta ett gemensamt intresse när vi nu har mer tid. Jag tog grönt kort i golf för nåra år sen, och det är riktigt kul med och en nice naturupplevelse.
Sport-bh har jag alltid när det kommer till rörelse, du kommer märka stooor skillnad!
Kram Milla

Gilla

Sugen att prova Paddel, men man måste visst vara 4 st… vet inte om jag får ihop så många intresserade… Golf kanske blir något för oss längre fram. Deet är så himla tidskrävande! Kram H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: