Ni måste se denna – jag skrattade lika mycket andra gången jag såg den

1

.

.

”Lunchrosé på deeet” har blivit en stående replik hemma hos oss den här sommaren efter att ha sett Michelle Meadows i den helt sjukt roliga SVT-Serien Katsching – Lite pengar har ingen dött av (första avsnittet här)

.

.Serien, på 8 st ca 15 min långa avsnitt, handlar om Ann-Sofie och Phille som bor i Djursholm och varje år firar sitt äktenskap med en kärleksfest.

.

Med ”familjeslogans” som ”Vi har cash, vi har kul, vi har cred och vi står för det” och ”Att vara smal, fast man har råd att äta, det är lycka det” gör de allt för att försöka övertyga sina vänner, och tittarna, om hur lyckliga de är i sitt äktenskap.

.

Michelle Meadows (som också är redaktör på Residence) är heeelt strålande i sin roll som världsfrånvänd överklasstjej. Per Andersson är också skojig, men är svårare att få feeling för eftersom det känns som att han i sin karaktär vacklar mellan olika genrer. Buskis och komedi…

.

.

Hur som haver så måste ni se den. Passar kanske inte alla, men har du lika vrickad humor som jag så kommer du att älska den!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för tips ! låter som ngt man kan vila ögonen på och inte behöva anstränga sig så mkt 😉 Skall tittas på inom kort!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: