Kvällens stora fråga – hotellets restaurang eller hämtmat?

pigalle

.

.

Halloj från ett regnigt Göteborg

.

.

Ligger just nu på hotellrummet och funderar på om jag ska orka svida om och äta i hotellets restaurang, eller om jag ska kvista ut på stan för att köpa hämtmat att äta i sängen till en bra film… Hum, svåra beslut här 😉

.

.

Dagen har spenderats ute på en ö där jag kastat ett öga på en omfattande renovering av ett hus, samt faktiskt också, för första gången på flera år, hittat och fallit för ett hus och en trädgård som jag sannolikt kommer att göra ett reportage ifrån. Helt galet fint! Jag besökte huset för att se om det fanns några möbler eller inredningsdetaljer att köpa (åt en kund), men blev så förtjust i huset att jag frågade om jag fick komma och fota. Och det fick jag. Nu ska jag bara hitta tid till det också.

.

.

pigalle-2

.

.

Men men, allt det där tar jag tag i en annan dag, för nu är det det där med maten jag funderar på. Ute på ön blev jag bjuden på skaldjursfrossa med nykokta havskräftor, krabbklor och räkor. Det var himmelskt gott och jag trodde att jag aldrig mer skulle bli hungrig… men det blev jag visst, hehe!

.

.

pigalle-3

.

.

Hotellet jag bor på har ni säkert sett mängder av bilder ifrån. De brukar florera ganska frekvent i sociala medier. Hotel Pigalle heter det och det är ett supermysigt boutiquehotell typ bakom NK. Jag har ett pyttelitet rum, haha, men sängen är våldsamt skön och kuddarna overkligt fluffiga, så tanken om hämtmat ter sig allt mer lockande. Eller varför inte roomservice föresten? Regnet öser ju ned där ute.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Fråga chefen om du inte kan ta roomservice på firmakontot- det skulle jag gjort 😉 Btw tittade jag på katsching i går – galet o roligt på samma gång 😂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: