Skitväder bygger karaktär ryggrad och vilja enligt Paolo Roberto och jag förstår vad han menar

cykla

.

.

Tror ni inte på sjutton att det blev en cykeltur runt sjön igår trots allt. Regnet hängde i luften när vi gav oss av och yr.no (norskt väderinstitut) varnade för åska. SMHI var lite mer positiva och hade inte med åska i sin prognos, så vi bestämde oss för att lita på dem för dagen.

.

.

cykla-3 cykla-4 cykla-2 cykla-5

.

.

Varvet runt Lofssjön är 4,2 mil med mestadels grusväg, men också mountainbike-led och gräsväg. De första 2,5 milen klarade vi oss galant med bara några spridda småskurar. Det var efter det det började…

.

.

Ösregnet! Dyngsur och med vetskapen om att vi hade runt 1,5 mil kvar på vattendränkta skogsvägar satte verkligen både karaktären och viljan på prov. Det var liksom bara att bita ihop och cykla på. Viljan att så snabbt som möjligt komma hem var det som drev oss. Tjejerna var så otroligt duktiga! Trots den lååånga låånga färden, de branta backarna och ösregnet höll de god min och körde på utan att bryta ihop eller klaga nämnvärt. 4,2 mil när man är 11 år är ju faktiskt suuuperbra jobbat!

.

.

cykla-7

.

.

Efter knappt 4 timmar på cykelsadeln rullade vi blöta, kalla, leriga och trötta, men väldigt väldigt nöjda, in i byn. Och nog sjutton kändes det som att vi alla hade liiite mer ryggrad och lite mer karaktär och vilja efter den strapatsen!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: