En oas i den trånga gränden – och en brunch att drömma om

frukost-17

Innanför den här porten i en trång gränd i Palma döljer sig en magisk oas!

.

.

Trots att vi har frukost på hotellet kunde vi inte hålla oss från en alldeles ljuvlig brunch på Botanic de can Bordoy eller Can Bordoy Grand House and Garden. Brunch här innebar inte buffé utan a la cart eller färdigkomponerad meny. Jag valde den som heter Internationell, de andra tog den som heter Healthy. Båda var sinnessjukt goda och bestod av 3 olika rätter. För mig var det over night oats med ljuvliga tillbehör, en bagel med vit fisk (!), och en variant på egg Benedict. Till det kaffe och apelsinjuice.

.

.

Bara stället i sig är en upplevelse. Har du vägarna förbi Palma får du inte missat!

.

.

frukost-16 frukost-12 frukost-10 frukost-15 frukost-8 frukost-11

.

.

Så var det det där med maten…

.

.

frukost-3 frukost-5 frukost-6 frukost-7 frukost-18

.

.

Frukosten på vårt hotell är också helt fantastisk och det är inte annat än att jag blev hemskt hungrig nu medan jag gjorde det här inlägget. Smyger ned till frukosten strax, trots att de andra inte vaknat ännu, behöver energi innan jag tar en vända i gymmet.

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Åh så vackert vilken miljö tack för du delar med dig till oss hemma i Sverige får man drömma sig bort lite när man sitter o jobbar o längtar efter semester. Du är så ärlig och fin i din blogg det uppskattas ska du veta en frisk fläkt mot många andra. Uppskattade verkligen ditt packningsinlägg om reseapotek. Skriv gärna lite mer tips om packning för semester tycker det är svårt få ihop o hur man ska tänka för o funka för både träning strand utflykter o fest…behövs ju för både fint och bekvämt och man har ju begränsar utrymme kan ju inte ta med alla skor etc ha ha 😜 kram 😍

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: