Missa inte Esplendido och fota under the golden hour och bli ditt snyggaste jag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu, Ellos och Campadre

golden hour-3

.

.

Rakt över bukten från vår lägenhet ligger lyxiga ”svenskhotellet” Esplendido. Svenskhotellet i den meningen att det är ett svenskägt boutiquehotell alltså. Superfint, och även om man inte bor där tycker jag absolut att man ska slå sig ned på deras veranda för ett glas bubbel, eller äta en middag i deras restaurang. Vi gjorde det senare igår kväll. Fantastisk mat och underbart att sitta där och se solen sakta gå ned i havet utanför.

.

.

golden hour-5 golden hour-6 golden hour-7

.

.

Så himla mysigt med det fina trätåget från Soller som i sakta gemak tuffar förbi bara några meter från där man sitter. Esplendido är helt klart ett måste i Port de Soller.

.

.

Och när jag ändå har er uppmärksamhet kan jag passa på att tipsa om ”the golden hour”. Vad är det då? Jo det är den där timman på kvällen när solen är på väg ned. Ljuset är mjukt och lägger sig som ett glowfilter över motivet. Rynkor och skavanker slätas ut och allt blir vackert och nästan lite drömmigt. Vill du se ditt bästa ut på bild ska du absolut låta någon fota dig med nosen vänd mot en solnedgång.

.

.

golden hour-4

.

.

Min heeelt underbra kjol från Rodebjer  finns här (jag har köpt min på Guts), knip en och du kommer att ha en kjol för livet. Jag använder den sååå mycket och känner mig alltid som a million bucks i den. Tyge och passformen är så lyxigt. Bästa bästa köpet! Blus, Creme, från förra året. Mina skor är från Apair (köpta på Tullhuset) supersköna att gå i trots ganska hög klack. Skulle verkligen vilja ha dem i den här färgen också. Den lilla väskan är vintage från Louis Vuitton. Fick den av Magnus i födelsedagspresent för några år sedan. Ett tips är att hålla koll på den här sidan, där det ständigt dyker upp vintageväskor till bra pris från just Louis Vuitton. Själv skulle jag lätt köpa den här om jag tyckte att jag hade råd. Älskar den modellen!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Ja det är verkligen något alldeles speciellt med ljuset i solnedgången🙏💕 Älskar din outfit, så somrigt och elegant⭐👍
Jättefina bilder på en fin familj☀️😎👍
Kram🤗💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: