När man ber någon random fota och denne kör igång innan man är klar

puustelli

.

.

Hello tjejer

.

.

Står i princip med ena foten på tröskeln på väg ut på ett jobb, men eftersom jag inte kikat in till er på länge tänkte jag bara säga hej, jag lever, haha! Det har varit några galet intensiva, men jätteroliga dagar så bloggen har inte fått den kärlek den förtjänar.

.

.

Vad har jag gjort då? Jo, bland annat har jag förberett mingeleventet som jag hade igår tillsammans med min nya samarbetspartner – kökstillverkaren Puustelli! Så himla kul! Jag kommer berätta mer om det i ett annat inlägg men vill bara visa er de här sjukt roliga bilderna på mig och härliga Annelie från Öbergs, som också var med och arrangerade eventet (Hemmaplan Badrum, var också med).

.

.

Såhär kan det gå om den man ber ta en bild är lite ivrig och börjar fota innan läppstift och frissa är på plats.

.

.

puustelli-3 puustelli-4 puustelli-5

.

.

Det var läppstiftet det, och så var det håret…

.

.

puustelli-6

.

.

Och sen var det klart! Vad hände då då?

.

.

puustelli-7

.

.

Jamen såklart blev bilden oskarp! Hahahaa!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: