Rakryggad med god hållning

I annonssamarbete med AJ Produkter

aj

.

.

Hej på er!

.

.

Blev inget bloggande för mig igår, hela dagen gick i ett. Jösses vilket race det blev med Loppisen vid Studio 4. Ska berätta mer om det sen, men nu ska jag visa några bilder från mitt samarbete med AJ Produkter.

.

.

uteplats-6

.

.

I hela mitt liv har jag fått lov att aktivt tänka på min hållning. Säckar så lätt ihop och blir en makaron. Mamma har alltid varit på mig med ett pickande finger i ryggen, haha!

.

.

Om jag tex sitter länge vid skrivbordet och jobbar, upptäcker jag inte förrän försent att jag sjunkit ihop – och fått ont i ryggen och tappat fokus… Men med balanspallen (som har en inbyggd pilatesboll) vid skrivbordet är det omöjligt att säcka ihop. Hållningen blir rak och stadig, det är lätt att hålla fokus hela dagen.

.

.

aj-4

.

.

Pallen minskar också alla eventuella spänningar i min kropp. Den är verkligen ett lyft för mig (fin färg också). Nu när jag tränar så mycket, och vill komma i form är det också så perfekt att bålmuskulaturen faktiskt tränas bara av att jag sitter på den här pallen och jobbar. Ännu ett steg mot mitt nya hälsosamma liv!

.

.

aj-3
.

.

Det bästa för kroppen är som ni säkert vet att vara aktiv under arbetsdagen, stillasittande kontorsarbete är helt förödande både för kroppen och produktionen. AJ Produkter har 40 års erfarenhet av inredning för kontor, skola, lager och industri. De har tusentals kvalitetsprodukter till bästa pris och smarta lösningar – allt för en bättre arbetsplats! Läs gärna om det aktiva kontoret, och vad det kan göra för dig, via länken i profilen.

Med koden helena15 får du just 15% rabatt hos AJ Produkter som du hittar här!

@aj_produkter #ajprodukter

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

The chair might be a good one for sitting correctly but you are not sat very ergonomically in the photos with your screen like that. The screen should be at eye level straight ahead of you. It doesn’t look very comfortable in the photos 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: