Tacksam att jag lever

huset-12

.

.

Godmorgon godmorgon

.

.

Solen fortsätter att stråla från en alltjämt intensivblå himmel och tacksamheten vet inga gränser. Tacksam är jag också för att jag lever, om än rejält mörbultad. Ett underbart riktigt snabbt åk på ett par nya pistraketer slutade i en störtdykning där huvudet, bröstet och axlarna fick ta hela stöten… En rätt osnygg vurpa faktiskt, som hade kunnat sluta illa och som gjorde att jag var betydligt försiktigare i backarna igår…

.

.

Önskar er en riktigt fin skärtorsdag!

.

.

Kram

Helena

Skärmavbild 2019-04-18 kl. 10.03.41

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: