Vad passar bäst till vårt hus uteplats?

∼ I annonssamarbete med Ellos ∼

hår-5

.

.

Hej

.

.

Trots att vi bott här i över 6 år nu så har vi aldrig köpt några utemöbler till det här huset. Vi tog bara med det vi hade i vårt förra. Inget av det är optimalt och jag skulle så gärna köpa helt nya uppsättningar. Det är bara det att det är så himla mycket som egentligen skulle behöva inhandlas. Vi har två stora uteplatser och en balkong som skulle må så bra av nya möbler och piff. Kanske dumt att ha som mål att få till alla tre ställena samma sommar… Men åtminstone en uteplats borde vi kunna få till  🙂 Helst skulle jag vilja flytta upp de möblerna som är på de här bilderna till balkongen. Där skulle de passa mycket bättre. På den här uteplatsen, som för övrigt inte är klar som ni ser, finns annat som skulle funka mycket bättre.

.

.

uteplats-3

.

.

Nästa fråga blir då – Vilken stil? Huset är gammalt, från 1904, i jugendstil, men jag tänker att uteplatsen kan vara i en annan stil utan problem. Egentligen skulle båda de här 2 stilarna kunna passa huset, men en av dem är lite mer favorit än de andra. Kan du gissa vilken?

.

.

Och du, ett litet tips bara, under hela april har jag möjligheten att erbjuda mina läsare 20% rabatt på dina egna favoriter hos Ellos Home med den unika koden 395414. Bara att uppge den vid beställning så dras 20% av kostnaden av i kassan. Bra va?!

.

Konstrotting

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 09.14.47

.

Konstrotting har blivit mångas favorit. Tåligt, snyggt och prisvärt.

Korgstol // solsäng // förvaringslåda // stor dyna // små dynor // eldkorg // ljuslyktor

.

.

Vitt och grått

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 09.14.30

.

Modernt och avskalat. Påminner mig om det Italienska boutiquehotellet vi bodde på förra sommaren.

Solsäng // stol // bord // dyna // ljuslykta

.

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 09.36.37

.

.

Klicka HÄR för att komma till Ellos där du kan utnyttja den unika rabattkoden!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: