En ”must have” om du ska ut och resa och så skyddas telefonen av en liten obetydlig kant

∼ Innehåller annonslänkar ∼

kontoret-12

.

.

Halloj

.

.

Åhhh ni anar inte vad jag tränade hårt i morse! Så sjukt stolt över mig själv. Hade aldrig orkat med det passet för bara 4-5 veckor sen. Aldrig! PT Andreas satte ihop ett pass med en 7-8 övningar för hela kroppen och så körde vi 40 sek på varje station med 20 sek vila mellan. Wow, vilken kick jag fick av att känna att det faktiskt var  r o l i g t. Märkligt, jag som verkligen hatat att träna känner nu att jag bara vill träna mer och blir bättre och starkare.

.

.

Nåväl, nu något annat. Brukar ni använda power banks? Ni vet en sån där grej, med extra ström till mobiltelefonen, som man kan ha med sig i handväskan. De var hårdvaluta bland barnen (ok, bland oss vuxna också…) i somras på semestern i Spanien. Samma sak under mammas, Lillans och min trip till Wien under höstlovet. Så bra att ha, speciellt typ nu till sommaren när man ska ut och resa och det kanske går en massa timmar mellan laddningstillfällena.

.

.

kontoret-13 kontoret-16

Den coola läppstifts powerbanken här, som det är 30% rabatt på och mitt mobilskal som det är hela 50% rabatt på här

.

.

Söt power bank i form av ett läppstift. Tar ingen plats alls i handväskan och lätt som en plätt att alltid ha med. Så segt när mobilen är på väg att ladda ur, inte sant? Skaffade också nya skal till både mig själv, Lillan hon fick 2) och Magnus. Mitt var 100 år och ganska snuskigt. Eftersom det var i läder gick det inte att göra rent hur som helst. Hög tid för ett nytt alltså. Visst är mitt snyggt?

.

.

 

Lillans 2 skal finns här och här. Magnus var på jobbet när jag fotade dessa men hans är det här eleganta.

.

.

De här skalen är utrustade med en gummikant som ska ta emot stöten om man råkar tappa den i golvet. Det är bra, för det var det som var argumentet från försäljaren som sålde på mig det gamla läderskalet som var från Appel (= onödigt dyrt), att det var bara originalskalen som hade den där skyddande kanten som ska sticka ut lite, så jag behövde absolut köpa just ett sådant. Not anymore! Richmond and Finch har snappat upp idén!

..

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: