Uppdaterad outfit med bara 1 ny detalj

∼ Innehåller annonslänkar ∼

Skärmavbild 2019-03-25 kl. 12.48.38

Vita byxor Ellos här  // Blommig blus Ellos här // Chunky sneakers Magic Steps här // Akademiklinikens cc day cream Lyko här // Hermine Hold scarf här // Läppstift Idun här

 

.

.

..Ny vecka nya möjligheter och ute strålar solen lite förrädiskt, men varmt är det inte. Tog ändå ett vårsteg när jag i morse slängde på mig ett par vita tunna byxor från i fjol (bästa modellen här). Blusen är också gammal, två år minst, men fin är den ändå, och jag tycker att hela outfiten blev ”ny” med de relativt nya skorna!

.

.

Tänk på det, att det faktiskt går att uppdatera en hel outfit med bara en ny detalj (eller med en oväntad kombination). Föreställ er hur den här outfiten skulle se ut med tex de här skorna till. Något helt annat, eller hur?

.

.

vardagsrummet-23

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Du länkar till ellos men det där är väl byxorna från marella som jag är så sugen på och inte hittar eller ? Om jag nu har fel kanske du kan vara så snäll och kolla om du kan få fram vad modellen på marella byxorna heter åt mig. Tack .

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: