Vårminglet på Tullhuset

tulllhuset

.

.

Hello söndag morgon, Gud vad jag sovit gott i natt, och så länge som jag sovit sen! Jag somnade redan vid 21.30 igår och sov i ett sträck fram till 08.00. Så himla skönt! Rejält utvilad ska jag fylla den här dagen med träning, en handbollsmatch, lite jobb och fix inför veckan. Men först ska jag visa några bilder från tidigare när det var vårmingel på Tullhuset, det har jag glömt av 🙂

.

.

Entreprenören Nicole Nordin, och hennes hockeylegend till man, som ligger bakom det trendiga fuskpälsmärket Chaleur, kanske ännu mer trendiga skomärket Inuiiki samt Steve Madden (skor från USA) som de är agenter för i Sverige, var på besök i butiken för att presentera sina märken och tålmodigt ställa upp på mängder av bilder. Ett mycket rart och hårt arbetande par fick jag erfara. Snygga grejer också. Speciellt gillar jag skorna och tror bestämt att jag skrev upp mig på en lista för att boka in mig på ett par nya skor som landar i butiken om några dagar…  

.

.

tulllhuset-9

.

.

Jag har inte varit in i butiken sen i december och nu fanns så väldigt mycket fina nya saker och kläder att jag blev helt sjuk… Våriga kläder, vill ha! Bara se så trist jag ser ut i min svarta dystra polo om man jämför med alla ljusa härliga pasteller till salu. Kolla bara den gula klänningen!

.

.

tulllhuset-3 tulllhuset-6

.

.

Krukan med påskriset är en annan sak som jag skulle vilja lägga tassarna på. Och i hörnan för handdukar, tvål etc ja där vill jag alltid ha med mig allt hem.

..

.

tulllhuset-7

.

.

Tack Anna med personal för ett fint ordnat event!

.

.

tulllhuset-8

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: