Bästa sättet att bli kvitt pormaskar utan att klämma

∼ Innehåller annonslänkar till Lyko∼

Skärmavbild 2019-02-12 kl. 22.25.31

.

.

Godmorgon!

.

.

Sovit som en prinsessa i natt och det var så himla skönt. Satt som klistrad framför datorn hela dagen igår och var inte ens utanför dörren. Var helt slut i huvudet vid sänggående. Hade tänkt träna för första gången efter influensan vid jul, men det blev inte tid till det tyvärr. Hoppas jag hinner idag. Har fortfarande ont i bröstkorgen (undrar om jag inte har en spricka i ett revben ändå…) men tänkte att jag  kan börja träna konditionen i alla fall. En timmes snabb promenad på springbandet borde jag klara av.

.

.

Men men, nu var det pormaskar vi skulle prata om. Urk, otrevligt med sådana och inte bra alls att klämma ut dem. Jag som haft problem med min hy större delen av min uppväxt vet hur illa det kan gå om man börjar klämma. För mig var det i alla fall så att klämde jag, och resultatet uteblev, dvs inget kom ut, så kunde jag ge mig sjutton på att jag hade en gigantisk böld som växte till inom ett par dagar. Ganska snart förstod jag att klämma inte var något alternativ. Jag klämmer nuförtiden ALDRIG på pormaskar el dyl såvida de inte är så ”mogna” att man i princip bara behöver pilla lite för att de ska gå bort.

.

.

För bra många år sedan hittade jag de här stripesen och jäsiken vad glad jag blev då jag märkte att de fungerade. Pormaskar som inte gick att få ut utan våld och sönderklämd röd hud var ett minne blott!

.

.

Metoden går ut på att du sätter på som ett ”klistermärke” antingen på näsan eller hakan eller vilket område du nu vill behandla (jag gör jämt näsan). Börja med att  blöta området rejält, lägg på ”klistermärket” och massera fast det på huden. Initialt är det mjukt, men inom 10-15 min har den stelnat och du kan i princip lyfta bort märket. Kikar man på insidan så ser man massor av pyttesmå ”toppar” som är orenheter som följt med bort från huden. Så tillfredställande och en aning beroendeframkallande hehe.

.

.

Har du inte provat redan måste du bara göra det nu. Lovar att du kommer att älska det!

.

.

På hemsidan skriver de att den här masken ofta köps tillsammans med ”pormaskstripsen”. Blir såklart nyfiken på att prova. Den innehåller guld och bigift (!), bara en sån sak, måste ju vara hur effektiv som helst! Kostar bara 29 kronor så den åkeer med vid nästa beställning från Lyko.

 

 

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: