Färgar ni ögonbrynen själva? Den är är superbra!

∼ innehåller annonslänkar till Lyko ∼

smink2

.

.

Hej hej

.

.

Jag tror att jag tidigare hintade om världens bästa ögonbrynsfärg, sen glömde jag att visa er vilken det var. Här kommer den i alla fall. Använt samma i säkert 15 år. Jag är för snål för att går på salong, det håller ju så kort tid! Det här kitet funkar för mig i alla fall, och nuförtiden finns den i en smidig (hur kan den vara så billig) refillförpackning här också. Jag använder färgen svartbrun för den som undrar. Den är också väldigt smidig att använda och inte färgar den av sig på huden heller. Riktigt bra med andra ord!

.

.

.

 

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej Helena.

Jag färgar också mina bryn med samma produkt. Men nu förra gången jag skulle köpa den så såg jag en som hette express (tror jag) såg likadan ut i övrigt. Men där är med en aktivator så det går på ca 3 minuter. Ett tips! Jag är supernöjd.

Tack för en inspirerande och välskriven blogg! Hälsningar Charlotte

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: