Typiskt att man precis sålt snöslungan

∼ Innehåller annonslänkar till Members och Campadre ∼

huset-8

.

.

Wow vilken vinter det blev! Snön fullkomligt vräkte ned här i Västerås under söndagen. Det måste ha kommit flera decimeter. Jag var ute och skottade ett par timmar, och jodå den där snöslungan vi sålde förra vintern hade kommit väl till pass under gårdagen för vi har ett skapligt stort område att röja snö på. Nu blev det ett work out pass istället och lika bra var väl det för jag har inte rört på mig sedan veckan innan jul. Nu ska det i alla fall bli ändring på det, för nu är jag frisk och kry och gymmet väntar till veckan. Gissar att jag kommer att få ta det lite lugnt men huvudsaken är ändå att jag kommer dit och får skaka igång maskineriet igen.

.

.

huset-2 huset

.

.

Har ni sett den här webshopen, den var helt ny för mig, helt missat den faktiskt. Den är lite som Campadre här, och säljer märkeskläder, inredning och annat till löjligt låga priser. Bland annat har de kläder från Lexington för upp till 60% rea här, By Malene Birger här, och trendiga inredningsmärket Classic Collection här. .

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: