Vardagsrummet väntar på gardiner och matta

∼ innehåller annonslänkar från nordiska galleriet, newport, mio och jotex ∼

vardagsrummet-15

.

.

Hej hej på er

.

.

Hur har ni det? Själv jobbar jag hemma idag och vet sjutton inte om jag får något gjort. Känns mest bara som att jag duttar här och där och allt blir liksom bara halvdant. Solen skiner idag och för mig som bloggare betyder det att jag behöver fota till bloggen, men jag får nästan lite panik eftersom jag vet att Bang! helt plötsligt är ljuset borta och så vadar jag omkring i gråsörja igen. Det gör mig nästan handlingsförlamad. Skumt va?

.

.

I vardagsrummet fortsätter vi att klura på hur vi ska få till den där känslan som vi är ute efter. Ett som är säkert är att allt kommer att kännas mjukare och varmare bara vi får in mattan och gardinerna (har beställt de här). Just nu är det liksom mest kalt, avskalat och ganska kallt. Några nya tavlor ska vi ha också och på fredag kommer elektrikern och sätter upp den nya lampan (finns här) över matsalsbordet. Det kommer iofs inte göra känslan varmare utan den förändrar nog snarare stilen. Men sen har jag något annat på väg in (oklar leveranstid) som kommer att få hela rummet att slå kullerbyttor!

.

.

vardagsrummet-16

Vas ny från Mio här, bokstöd i plexiglas, halva priset här, kruka i fönstret här, coffe table books här, soffbord här (på rea nu, typiskt!), kuddar här ifrån och soffan här.

.

.

Nej hej, om man kanske skulle ta och peta i sig lite lunch. Kan hända blir jag mer fokuserad och effektiv efter det… 🙂

.

.

vardagsrummet-14

.

.

Hasta la vista!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Det blir säkert jättefint, kul att göra om. En känsla jag får, är att den soffan inte är den kvalitetssoffan du/ni egentligen letat efter🤔 Ibland kör man på ett snedspår, men det kan ju bli bra det oxå😊 Tack för en fin blogg!

Gilla

Hej Linda, kul att du gillar det jag gör! Du har också helt rätt, det är inte den kvalitetssoffa vi egentligen vill ha. Vi gör som du ser om vardagsrummet ganska mycket och för att få till den stil vi tänkt oss behövde vi få iväg de gamla sofforna och få in en ny i en annan form. Dock var det inget nödköp eftersom den här soffan kommer att få en ny plats i vårt hus då vi landat i den nya stilen och kommit på exakt vilken soffa som ska bli vår ”resten av livet soffa”. Ha en fin dag och tack för din kommentar! Mvh Helena

Gilla

Hej Helena, som du själv säger så ser rummet kalt o kallt ut, nästan lite ängsligt skulle jag vilja säga. Nu vet jag inte vilken stil ni är ute efter men om man utgår från grunden, saknas det inte sittplatser och belysning? Kanske skulle ni haft en soffa till o ställt mitt emot den andra (jag veeeet, en kostnadsfråga☺️) eller haft två likadana fåtöljer bredvid varandra. En lampa över soffbordet, en tavelvägg som belyses av spotlights så vips hade nog inte rummet känts så kallt. Du har säkert stenkoll på de flesta bloggarna men just Jannice med ”Simplicity” skriver mycket om feng shui som man kan applicera på sin egen inredningsstil. Hur viktigt det är att få in alla elementen i rummet för att få till helheten. Väldigt intressant läsning, tycker jag. Jag följer din blogg slaviskt😊 och ser med spänning framemot resultatet. Önskar dig en fin dag🙋‍♀️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: