Jag gjorde inte det ultimata valet för en Skandinavisk look

∼ innehåller annonslänkar till Flattered ∼

hallen

.

.

Hallarna både där uppe och där nere, trappan och allt där ikring, är det här husets ryggrad skulle man kunna säga. Älskar de höga pardörrarna till alla rum, panelen på väggarna och det maffiga trappräcket.

.

.

hallen-3

.

.

Vi har bott här i snart 6 år nu, och det skulle behövas en uppfräschning med penseln. Alla hantverkare som kommit och gått genom åren har satt sina spår i de vitmålade snickerierna. Ja, vi har nog gjort ett och annat hack själva också förstås, nästan omöjligt att inte göra det. Himla tåligt ändå faktiskt om man tänketr på hur många gånger jag, och andra i familjen, kutat upp på övervåningen med skorna på, bara för att man glömt något när man ska iväg. Syns inte ett spår av det faktiskt. Alltså det där vanliga vardagliga slitaget. Ser fortfarande ut som att vi alltid går i mjuka tofflor i trappan.

.

.

Och på tal om tofflor, har ni sett de här finingarna? (Snygg övergång där va?)

.

.

hallen-4Skärmavbild 2018-11-29 kl. 01.02.02.png

.

.

Mjuka gosiga mockatofflor med fårskinnsludd som innersula. Perfekta för en fryslort som jag! Och så fin färg sedan, matchar mina blå ögon, hahaha!

.

.

Tofflorna, som levereras med en himla praktisk tygkasse (dustbag) finns här, gillar även den här modellen och färgen. De här som jag tror är en nyhet är också fina. Bäst är ändå beskrivningen på hemsidan  ”Det ultimata valet för en Skandinavisk look”. Ok… och hur hur tänkte ni där?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: