En befrielse att hatten är borta

köket-9

Ursäkta, men vi har inte sänkt lampan sedan vi byggde om, det är så högt i tak att vi måste ha en hög stege som vi har ute och den har jag inte orkat hämta.

.

.

Åh jag är så löjligt förtjust i mitt kök sedan den anskrämliga ”hatten” tagits bort. Den skymde liksom sikten från alla möjliga håll och gjorde att köket kändes mindre än vad det egentligen är. För köket är stort, nästan lika stort som hela min första lägenhet faktiskt, haha! Jag hade en etta med kök på 37 kvm och mitt nuvarande kök är 32, 5 kvm om man mäter yttermåtten 🙂

.

.

Detta bildspel kräver JavaScript.

.

.

På sikt ska granitskivan bort och ersättas med en marmor tror jag. Förresten kanske vi får lov att göra om mer i köket, det brukar ju bli så. Ni vet, man börjar i ena änden och så landar man mycket längre bort än vad man planerade från början. Men jaja, det blir en senare fråga, nu njuter jag på i mitt ”nya kök” så länge!

.

.

Skärmavbild 2018-11-24 kl. 17.06.11

.

.

Önskar er en riktigt fin lördagkväll!

.

.

Kram

Helena

.

.,

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej! Tack för en härligt inspirerande blogg! Vad fint det blev i ert kök!! Vi ska strax byta kök och jag har klurat lite på vit fläkt.. vad har ni? jag ser att era vitvaror är vita och vet du något om hur länge en vit fläktkåpa håller sig vit?.. man vill ju liksom inte att det blir.. gul typ efter några år. Ha det så fint!
Annette 🙂

Gilla

Hej, våra vitvaror är jättegamla och vi byter ut till rostfritt efterhand som de går sönder. Nyss köpte vi ny diskmaskin och kyl och frys står på tur. Just nu har vi ingen fläkt eftersom den åkte ut med ”hatten”, det blir en ny sådan i rostfritt så småningom. Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: