Födelsedagsfirande på Ulfsunda Slott

∼ innehåller annonslänkar till Miinto, Gina Tricot och Busnel ∼

kläder-9

Liknande skor här, byxor här och jacka här.

 

.

Halloj

.

.

Ny vecka igen och i bagaget inför kommande utmaningar har jag nu ett par dagars avkopplande slottsliv att drömma mig tillbaka till när det blåser snålt och regnar på snedden. Lilla mamman har som jag skrivit tidigare fyllt 70 år, och det firade vi med pompa och ståt tillsammans med närmaste släkten på fina Ulfsunda Slott. Det var jag och min familj, syrran och hennes familj, och så tog vi med oss min gulliga svärmor också. De där två damerna har så trevligt ihop så jag visste att mamma skulle bli superglad om också hon följde med.

.

.

kläder-11 kläder-6

.

.

Så söt hon är min lilla mamma som blev ensam alldeles för tidigt. Jag önskar sååå att pappa hade fått vara med och fira henne. Tänk så stolt ha hade varit över sin fina fru. Och för att inte tala om barnbarnen, ujuj, så stolt han hade varit över dem alla! De är 4 + 2 (bonus) till antalet men det var mest bara de två minsta som tyckte det var ok att vara med på bild. Speciellt den där lilla lintotten i blå tröja som kan charma skjortan av vilken tant som helst! Han blir farlig bland tjejerna när han blir stor, var så säker 🙂

.

.

.

.

Ulfsunda var verkligen så vackert och trevligt, och de hade ordnat det så himla fint inför vårt firande.

.

.

kläder-3 kläder-4

.

.

I en lite mindre salong en trappa upp serverades vårt sällskap champagne strax efter att vi checkat in och kammat till oss en smula. Supermysigt och inredningen var så snygg. Älskade de grå-svart-blå-målade snickerierna och dörrarna. För att inte tala om tapeterna som var superläckra. I mitt nästa liv ska jag bo i ett slott och ha det inrett så.

.

.

kläder-13 kläder-12

kläder-10

Liknande skor här, byxor här och jacka här.

.

.

Efter skålande och fördrinkar bytte vi om till den väntande middagen. Även där hade personalen på Ulfsunda ansträngt sig och gjort så fint och dukat långbord i egen salong. Så himla trevligt!

.

.

Nu är det dags för mig att laga en högst ordinär vardagmiddag till familjen här, så jag får återkomma med bilder från kvällen där jag har en sååå söt ny blus till min outfit.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: