Man har det som man tar det

brasan

.

.

Halloj

.

.

Det är inte alltid saker och ting flyter på friktionsfritt. Men så länge ingen i familjen är allvarligt sjuk, går i princip allt att lösa… Som tex att vår värmepanna fått sitt årliga sammanbrott (händer någonting med den rackarn  v a r j e  höst när temperaturen sjunker). Eller att Lillan blir sjuk för andra gången när det är skoldisco i den nya skolan och har matteprov idag som hon varit sååå duktig att plugga till, eller att båda mina mastercard, företag och privat, slutar fungera när jag ska hyra en lastbil och har ett jobb att göra och det är omöjligt att få en faktura och därmed vägras bilen. Jodå, så det är kul nästan hela tiden!

.

.

brasan-2

.

.

Men det är klart att man kan ju alltid vända på det och se det positiva med det som händer istället. Som tex att det var tur att pannan gick sönder nu och inte i vinter när vi kanske är i Lofsdalen och det är 20 minusgrader ute, eller att jag hade tur som tillslut fick hyra den där lastbilen tack vare att jag hämtade Karin som kunde lösa ut mig så att jobbet blev gjort. Eller att jag tack vare att Lillan är hemma från skolan idag kommer att hinna både städa och förbereda mat och annat inför helgen, och på toppen av alltihopa fick sätta igång säsongens första mysiga brasa i vardagsrummet!

.

.

Skärmavbild 2018-09-28 kl. 09.55.26

.

.

Ja som sagt, man har det som man tar det! Tjing!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Mycket på en gång men det blir väl ”nå’n rå me de'”som din possitiva mormor alltid sa’! Trevlig helg o pyssla om lillan 😚

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: