Trevligheter x 2

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot och Ellos ∼

aros kongress center-4

.

.

 Halloj

.

.

Ja men hur blev det här då? Ingen bloggning på flera flera dagar! Det blir ju så ibland ni vet, att saker kommer emellan och så plötsligt finns bara inte tiden där, eller lusten eller energin som krävs. Den här helgen har fokus legat på att styra upp saker inför min mors 70-årsdag som inföll igår. Jag återkommer till det, men vill börja med att berätta om lite grejer som var på tapeten förra veckan. Då var det nämligen både höstevent på Tullhusets och nyinvigning av Aros Congress Center som stod på mitt schema.

.

.

aros kongress center-3 aros kongress center-7

.

.

Tullhuset var som vanligt, när Anna ställer till med event, fyllt till bredden av fräsch inredning, snygga kläder, massor av erbjudanden och massor av folk! Kul, och stämningen var på topp. Det var också jättemånga som kom fram till mig och berättade att de läser bloggen och jisses så roligt det är! Jag menar jag sitter här hemma och skriver om ditten och datten och så känns det ganska overkligt att det är en massa människor runtom i landet som faktiskt läser det jag skriver. Det är lätt att föreställa sig att familjen, kompisar, gamla jobbarkompisar osv läser, men alla ni andra som jag aldrig träffat, ni känns så overkliga på något vis, ända fram till att ni ger er till känna, då blir ni verkliga och jag blir så glad ❤

.

.

Med mig ut den den kvällen hade jag min bästis Sara som nyss startat eget och behöver komma ut bland folk och nätverka. Jag bad henne att fota mig i Tullhusets trappa när vi kom på att hon hade gjort precis detsamma för en massa år sedan (snarare sagt 7 år sedan), då Tullhuset firade 1-årsjubileum. Såklart fick jag lov att leta fram den gamla bilden 🙂

.

.

 

.

.

Hahaha, lite mörkare och lite kortare kjol då, inte någon större skillnad va?

.

.

Och Sara då, har hon förändrats något?

.

.

 

 

Inte nämnvärt! Vi kom överens om att vi var ungefär lika snygga nu som då. Möjligen lite rynkigare, men det tar vi igen på att vi är så mycket smartare och mer erfarna idag!

.

.’

aros kongress center

Blusen finns här, liknade kjol på rea här och skor här.

.

.

Efter lite shopping på Tullhuset gav vi oss på våra cyklar av mot Aros Congress Center. Det spöregnade ute och vi såg helt klart ut som två dränkta katter när vi tumlade in i den nyrenoverade congresshallen där underhållningen redan hade börjat. Jag orkar inte ens berätta om trolleritricksen de två herrarna Brynolf & Ljung serverade oss. Det var ju helt sjukt…

.

.

aros kongress center-2 aros kongress center-6

 

.

.

Efter showen bjöds det på en fantastiskt god buffé som jag helt glömde av att fota för att jag var så hungrig, hahaha! Jag kommer dock helt klart att äta lunch någon dag i congresscentrets restaurang, för yes, maten var på riktigt magiskt god!

.

.

Efter trevligt nätverkande, med både gamla och nya bekanta, cyklade vi hemåt mätta och belåtna åtminstone jag med ett stort frågetecken i huvudet. Hur fasiken bar de sig åt de där två killarna, Brynolf och Ljung…?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: