Det fanns i påsen i Palma

∼ innehåller annonslänkar till Lyko och Tullhuset ∼

louis vuitton

Jag är inte så krånglig av mig. När jag går på dejt med mitt ❤ är det bara detta jag packar ned i handväskan (som jag lånat av Lillans storasyster). Viktigast är den här som jag inte kan leva utan!

.

.

Fredag, huset är snart nystädat, solen skiner och jag ska ut på date med min älskling ikväll. Man kan ha det sämre om man säger så 🙂

.

.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig dock, så jag funderar på att ta en sväng inom Tullhuset här för att kika på lite nyheter de fått in. Jag har som ni vet köpte en hel del kläder de senaste två åren, men ändå finns inget i garderoben när man ska ut… Hur kommer det sig? Kanske skulle jag ta och sälja av lite för att få plats för nytt? En bloppis kanske, eller ett instagramkonto där jag kan sälja sådant jag vuxit ur (japp, det finns en del), eller tröttnat på? Vad tror ni?

.

.

Hur som haver vet jag att ni är några som vill veta vad det var jag hade i påsen från Louis Vuitton i Palma. Det var den här. En supersmidig och väldigt praktisk korthållare. Jag har aldrig pengar i plånkan längre, så varför gå omkring med en stor plånbok med fack och dragkedjor och grejer? Finns ingen anledning! Det senaste halvåret har jag haft korten lösa i fickor och väskor. Not så smart… Den här lilla godingen får plats i den minsta lilla väska vilket var min önskan.

.

.

louis vuitton-2

.

.

Ha nu en superfredag mina vänner så ses vi snart igen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: